Політика конфіденційності

Хто ми

Адміністрація сервісів https://ilikar.com та телеграм чат-боту https://t.me/ilikarbot.

Які особисті дані ми збираємо та чому ми їх збираємо

Персональні дані

Згідно Закону України «Про захист персональних даних», ми збираємо, оброблюємо та зберігаємо такі персональні дані:

  • під час відвідування нашого сайту ми можемо збирати аналітику, частину персональних даних вказаних у повідомленнях надісланих через контактні форми або на електронну пошту info@ilikar.com;
  • при користуванні нашим телеграм чат-ботом у момент першої реєстрації(реєстраційні дані) – телеграм ID, ім’я, прізвище, ім’я користувача та дату реєстрації, при надсиланні нам повідомлення(дані повідомлення) з головної сторінки програми деталі надісланого нам повідомлення, після початку діалогу у відповідному розділі, якщо ви натиснули “Для себе” – приблизний вік та стать, яку ви вказали, видалити ці дані ви можете самостійно надіславши команду “/delete”. Дані надіслані після вибору відповідного розділу та запитувані Чат-ботом, після отримання користувачем результату їх оброки знеособлюються (практично не можливо їх персоналізувати), логування таких даних також відбувається в анонімізованому вигляді. Ці дані зберігаються виключно з метою статистичного аналізу та не передаються третім особам. Користувач повинен утриматись від надсилання Чат-боту таких персональних даних, як номер телефону, адреса проживання, місцеположення, скановані документи тощо, при отриманні таких даних, ми залишаємо за собою право на їх видалення без погодження з користувачем.

Метою збору та обробки таких даних є надання відповідних послуг та покращення досвіду користувача, логування для виявлення помилок та покращення сервісу, надсилання інформаційних та маркетингових повідомлень(реєстраційні дані), якщо ви вирішите їх одержати, забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.

Ознайомтесь з політикою конфіденційності Telegram: https://telegram.org/privacy/

Коментарі

Коли відвідувачі залишають коментарі на сайті, ми збираємо дані, що відображаються у формі коментарів, а також IP-адреси відвідувачів та рядку агента-браузера користувача, щоб допомогти виявити спам.

Анонімний рядок, створений за вашою адресою електронної пошти (також називається хеш), може бути наданий службі Gravatar, щоб дізнатись, чи ви його використовуєте. Політика конфіденційності служби Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення вашого коментаря, ваше зображення профілю буде видно для громадськості в контексті вашого коментарю.

Медіафайли

Якщо ви завантажуєте зображення на сайт або чат-бот, вам слід уникати завантаження зображень із вбудованими даними про місцезнаходження (EXIF GPS).

Контактні форми

Ми збираємо повідомлення надіслані через контактні форми з метою обслуговування клієнтів. Сюди входять такі дані: ім’я, адреса електронної пошти, тема та текст повідомлення.

Cookies

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете ввімкнути збереження свого імені, електронної адреси та сайту в файлах cookie. Це для Вашої зручності, так що Вам не потрібно буде повторно заповнювати Ваші дані, коли ви залишатимете наступний коментар. Ці файли cookie зберігатимуться 1 рік.

Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви ввійдете в нього, ми встановимо тимчасовий cookie для визначення підтримки cookies вашим браузером, cookie не містить ніякої особистої інформації і віддаляється при закритті вашого браузера.

Коли ви ввійдете в систему, ми також встановимо декілька файлів cookie, щоб зберегти інформацію про ваш логін та налаштування екрана. Cookie-файли для входу зберігаються 2 дні, а файли cookie-файлів налаштувань екрану – 1 рік. Якщо ви виберете “Запам’ятати мене”, ваш логін буде зберігатися протягом 2 тижнів. Якщо ви вийдете зі свого облікового запису, файли cookie логіну будуть видалені.

Якщо ви користуєтесь веб версією чат-боту (якщо така можливість є), у вашому веб-переглядачі буде збережений додатковий файл cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і просто вказує ідентифікатор сесії, яку ви почали. Його термін дії закінчується через 1 день.

Вбудований вміст з інших веб-сайтів

Статті на цьому сайті можуть містити вбудований вміст (наприклад: відео, зображення, статті тощо). Вбудований вміст з інших сайтів веде себе так само, як би користувач відвідав інший сайт.

Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати файли cookie, вбудовані додатки відстеження третіх сторін та стежити за вашою взаємодією з цим вбудованим вмістом. Зокрема відстежувати взаємодію з вбудованим вмістом, якщо у вас є обліковий запис і ви увійшли на цей сайт.

Аналітика

Ми збираємо дані для аналітики поведінки Користувачів на Сайті, за допомогою сервісів Google Analytics та reCAPTCHA (детальніше https://policies.google.com/privacy).

З ким ми ділимося вашими даними

Частково збережені персональні дані нікому не передаються.

Не персоналізовані дані отримані через сайт можуть передаватися до сервісів Google для отримання нами аналітики з метою покращення обслуговування користувачів, боротьби зі спамом та надання нових сервісів або продуктів.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Інформацію про Вас ми зберігаємо до того часу, поки вона нам потрібна. Наприклад, ми зберігатимемо інформацію про реєстрацію користувача через чат-бот. Це включає Ваше ім’я, прізвище, телеграм ID, ім’я користувача. Також ми збережемо дані приблизного віку та статі, якщо ви натиснете “Для себе”, ці дані зберігаються для підвищення комфорту користування та можуть буди змінені або видалені власноруч через чат-бота. Різні набори даних можуть зберігатися впродовж різного терміну, так записи контактних форм та реєстраційні дані протягом невизначеного терміну, облікові записи аналітики протягом 3 років, логи протягом місяця.

Для користувачів, які реєструються на нашому сайті (якщо така можливість є), ми зберігаємо надану ними персональну інформацію у їхньому профілі користувача. Всі користувачі можуть переглядати, редагувати або видаляти свої особисті дані в будь-який час (за винятком того, що вони не можуть змінити своє ім’я користувача). Адміністратори сайту також можуть переглядати та редагувати цю інформацію.

Які права ви маєте відносно своїх даних

Якщо у вас є обліковий запис на цьому сайті або ви залишили коментарі або використовували чат-бота, ви можете подати запит на отримання експортованого файлу особистих даних які ми зберігаємо про вас, включаючи всі дані, які ви надали нам. Ви також можете вимагати, щоб ми стерли будь-які особисті дані, які ми маємо щодо вас. Запит повинен бути поданий тим же способом, яким ви передавали дані. Це не включає будь-які дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних, правових та цілях безпеки.

Куди ми відправляємо ваші данні

Коментарі відвідувачів сайту можуть бути перевірені за допомогою служби автоматичного виявлення спаму.

Хто з нашої команди має доступ

Члени нашої команди мають доступ до інформації, яку ви надаєте нам. Наприклад, як адміністратори, так і технічні працівники мають доступ до логів, реєстраційних даних та знеособлених даних.

Члени нашої команди мають доступ до цієї інформації, щоб якісно надати відповідні сервіси

Контактна інформація

При виникненні будь-яких питань пов’язаних з персональними даними або нашою політикою конфіденційності просимо відправити електронного листа на поштову адресу info@ilikar.com.

Додаткова інформація

Як ми захищаємо ваші данні

Для захисту ваших даних ми використовуємо сучасні технічні засоби такі як шифрування, двофакторна аутентифікація, надійні, регулярно змінювані паролі та підготовка персоналу щодо питань захисту даних.

Які процедури проти втрати даних ми використовуємо

Проти втрати даних ми виконуємо періодичне дублювання та перенесення шифрованої копії даних на окремий сервер.

Від яких третіх сторін ми отримуємо дані

При отриманні персональних даних осіб від третьої сторони на приклад нашого партнера, ми зберігаємо та оброблюємо ці дані, як і всі інші набори даних згідно нашій політики конфіденційності.

Умова прийняття політики конфіденційності

Суб’єкт персональних даних перед використанням сайту або чат-ботом повинен ознайомитися з даною політикою конфіденційності. Згода на збір та обробку ваших персональних та технічних даних повинна бути Вашим добровільним волевиявленням та виконується у формі програмно-технічного рішення шляхом натискання відповідної кнопки перед початком користування Сайтом та натисканням команди “/start” при використанні чат-боту. При цьому один або декілька файлів cookie вже можуть бути використані. У разі якщо ви не згодні з умовами нашої політики конфіденційності, ви не є громадянином України, то будь-ласка не використовуйте цей сайт та чат-бот. Подальше використання сайту або користування чат-ботом, навіть якщо Ви проігнорували повідомлення про cookie вважається Вашою згодою на їх обробку.

Дата оновлення 17.03.2021р.